Wingarantie

Meedoen op WIN-veilingen = gegarandeerd winnen met de 100% WINGARANTIE !

De 100% WINGARANTIE ! is voor jou als bieder een absolute garantie dat je altijd een prijs krijgt van ons. Dit maakt het nog leuker en spannender om op WIN-veilingen mee te bieden op heel veel populaire producten.

Naast de laagste prijzen op ontzettend veel populaire producten als Smartphone's, 4K TV's en tablets garandeert WIN-veilingen als enige veilingsite in Nederland en België jou dus een prijs.

Het allerbeste is nog wel dat de 100% WINGARANTIE niet ophoudt na één keer ! Je kan er iedere maand en dus onbeperkt gebruik van maken.


Dit is één van de redenen waarom WIN-veilingen de absolute nr 1 veilingsite van Nederland en België is. Je wint echt altijd bij WIN-veilingen !


Om in aanmerking te komen voor de 100% WINGARANTIE gelden de volgende spelregels:

  • Je moet binnen een kalender maand minimaal twaalf biedpakketten hebben gekocht 
  • Je mag in die kalender maand geen veiling hebben gewonnen
  • De gekochte biedcredits moeten volledig zijn besteed
  • Je hebt geen product met korting gekocht
     

Starter pakketten zijn uitgesloten van de actie. Voldoe je aan de voorwaarden: dan kom je in aanmerking voor ontzettend gave prijzen als een PS 4 Slim, Xbox One S, Full HD TV, Drone, Caliber speaker en nog heel veel andere prijzen !


Wil je aanspraak maken op de 100% WINGARANTIE ? Stuur dan binnen 10 werkdagen na afloop van de desbetreffende kalendermaand een bericht via het contactformulier op onze site en wij regelen de rest.

 

© 2019 Winveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.