Vragen?

Actuele veelgestelde vragen

Account - en algemene informatie

 • Ik wil me graag registreren bij Winveilingen.nl Hoe gaat dat in z'n werking?

  Leuk dat je je wilt registreren ! Het kost je slechts één minuut van je tijd. Registreren kan via deze link. Na registratie ontvang je van ons een registratiemail. Klik op de link in deze mail om je gratis biedcredits te verzilveren en je account te activeren. Je bent nu klaar om mee te bieden.

 • Waarom lukt het me niet om een gebruikersnaam aan te maken op Winveilingen.nl?

  Een veel voorkomende fout is het gebruik van spaties in een naam (bijv. patricia klein). Dit is niet toegestaan (patriciaklein kan wel). Ook kan het, per ongeluk, plaatsen van een spatie achter de gebruikersnaam en / of email ervoor zorgen dat je je niet kan registreren. Mocht je tegen andere problemen aanlopen, neem dan contact met ons op.

 • Hoe activeer ik mijn account?

  Na registratie ontvang je van ons een registratiemail met daarin een link om je account te activeren. Je ontvangt van ons gratis biedcredits nadat je op deze link hebt geklikt, waarmee je je account activeert. Heb je geen registratiemail ontvangen ? Controleer even je spam-box of stuur ons een berichtje. We helpen je graag verder !

Alle 12 artikelen weergeven

Bied-credits

 • Heb ik echt biedcredits nodig om te bieden op Winveilingen.nl?

  Om te kunnen bieden op een veiling heb je inderdaad biedcredits nodig. Deze kan je kopen, winnen of krijg je gratis van ons tijdens acties.

 • Wat zijn voucher-credits?

  Voucher-credits zijn biedcredits die je gratis krijgt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een biedpakket. Ook worden er gratis voucher-credits weggegeven tijdens actieweken of evenementen. Met voucher-credits kan je precies hetzelfde als met normale biedcredits. Het enige verschil is dat voucher-credits geen korting geven wanneer je besluit om de koop-nu functie te gebruiken. Je kan normale credits en voucher-credits tijdens een veiling gewoon door elkaar gebruiken.

 • Hoe kan ik gratis aan bied-credits komen?

  Bij het aanmaken van een account ontvang je van ons 25 voucher-credits. Daarnaast krijg je 5 voucher-credits wanneer je je inschrijft voor onze exclusieve deals. Zo heb je dus eenvoudig en snel 30 voucher-credits waarmee je kan bieden op onze veilingen ! Daarnaast maak je kans op voucher-credits en andere prijzen via acties die wij organiseren. Ook zijn er regelmatig voordeelcodes die je kan gebruiken om extra gratis voucher-credits te scoren bij aankoop van een biedpakket. Ook kan je gratis bied-credits verdienen wanneer je je vrienden, familieleden of kennissen aanbrengt bij Winveilingen. Wanneer zij hun eerste biedpakket kopen, ontvang jij 15 gratis voucher-credits !

Alle 10 artikelen weergeven

Bieden

 • Welke internetbrowser (Internet Explorer, Chrome, Firefox etc.) kan ik het beste gebruiken voor Winveilingen.nl?

  Wij adviseren om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken. Tegelijkertijd raden wij af om Internet Explorer te gebruiken.

 • Ik bied vanaf mijn smartphone, is dat wel goed?

  Smartphones zijn populair vanwege hun vele mogelijkheden en compacte formaat. De antenne is echter ook klein,  wat de stabiliteit van de internetverbinding niet ten goede komt. De internetverbinding bij een smartphone is zwakker dan die van een gemiddelde notebook. Wij raden je aan om, wanneer je biedt via je smartphone, niet te wachten tot de laatste seconde om te bieden. Dit omdat je bod wel eens te laat zou kunnen aankomen, door een minder stabiele verbinding. Overigens springt de timer na een bied altijd terug, bieden op het laatste moment is daarom een risico dat je niet per se hoeft te nemen.

 • Kan ik een geplaatst bod intrekken of annuleren?

  Het is niet mogelijk om een geplaatst bod ongedaan te maken of te annuleren. Let dus goed op waar je wel of niet op wilt bieden.

Alle 5 artikelen weergeven

Werking veilingen

 • Hoe kan ik meebieden?

  Wanneer je een account aanmaakt op Winveilingen.nl ontvang je gratis biedcredits. Kies vervolgens uit onze vele gave veilingen en gebruik je biedcredits om direct mee te bieden en kans te maken op het winnen van een veiling

 • Waarom stijgt de prijs van de veiling?

  Winveilingen is een veilingsite. Dit betekent dat alle producten die worden geveild een startprijs hebben van € 0,01 en ieder bod de prijs verhoogt met € 0,01. Je kan een veiling winnen door er op te bieden. Iedere keer dat je biedt wordt de prijs van het product € 0,01 hoger. De veiling eindigt wanneer het laatst gedane bod niet meer wordt overboden.

 • Waarom springt de timer terug?

  De timer springt terug na ieder bod dat wordt geplaatst, dit zodat andere bieders nog de mogelijkheid hebben om te bieden. Gebruikelijk is dat de timer 10 seconden terugspringt, maar bij sommige veilingen is dit 15 of 20 seconden. Let dus goed op als je een veiling graag wilt winnen ! Springt de timer terug, wordt er niet meer geboden, en is de minimumprijs bereikt, dan eindigt de veiling en is de laatste bieder de winnaar

Alle 12 artikelen weergeven

Gewonnen of gekochte veilingen

 • Betaal ik verzendkosten?

  In tegenstelling tot andere veilingsites betaal je bij Winveilingen geen verzendkosten. Hetzelfde geldt voor administratiekosten. Het leven is al duur genoeg, dus die kosten nemen wij graag voor onze rekening !

 • Betaal ik administratiekosten als ik een veiling moet betalen?

  In tegenstelling tot andere veilingsites betaal je bij Winveilingen geen administratiekosten. Hetzelfde geldt voor verzendkosten. Het leven is al duur genoeg, dus die kosten nemen wij graag voor onze rekening !

 • Zijn er nog verborgen of andere kosten?

  Bij Winveilingen betaal je geen andere kosten dan de eindprijs van de veiling. Winveilingen is de enige veilingsite in Nederland & België die geen verzend-, administratie-, of andere kosten rekent !

Alle 12 artikelen weergeven

Productinformatie

 • Wat voor producten veilen jullie?

  Winveilingen heeft een ontzettend groot assortiment aan producten die geveild worden. Het varieert van biedpakketten, tot plasma TV’s. En van cadeaukaarten tot stofzuigers en tablets.

 • Krijg ik garantie op de producten?

  Op alle door ons aangeboden veilingproducten is garantie van toepassing. Het zijn allemaal nieuwe ongebruikte producten waarbij de Europese regelgeving inzake garantie geldt. Ondanks dat onze norm hoog ligt en wij daarom alleen kwaliteitsproducten en dus het beste van het beste veilen kan het onverhoopt gebeuren dat er iets mis is met een product. Geen nood ! Stuur ons een berichtje en wij regelen de rest voor je.

 • Hoe komen jullie aan de producten?

  Wij kopen onze producten in bij diverse vaste leveranciers in binnen- en buitenland

Alle 4 artikelen weergeven

Betalingen

 • Mijn biedcredits zijn niet bijgeschreven en het geld is wel afgeschreven van mijn rekening, wat nu?

  Als je met iDeal betaald hebt en het scherm daarna te snel afsluit, dan kan het gebeuren dat de transactie niet goed wordt doorgegeven aan de website. Hierdoor wordt de betaling niet goed verwerkt en worden de biedcredits niet automatisch bijgeschreven. Dit kan ook veroorzaakt worden door een kleine storing in de verbinding tussen iDeal en de site tijdens het afronden van het betalingsproces. Maak je geen zorgen. Als je het ons meldt via het contactformulier, dan kunnen wij het direct nakijken en corrigeren.

 • Kan ik met mijn creditcard betalen?

  Uiteraard kan je eenvoudig en snel met je creditcard betalen.  Kies hiervoor de optie PayPal. Je hebt hier geen account voor nodig. Na het kiezen voor de optie PayPal kan je aangeven dat je wil betalen met een creditcard zonder account. De hele betaalprocedure beslaat niet meer dan 1 tot 2 minuten.

 • Wat voor betaalopties bieden jullie aan?

  Winveilingen biedt de volgende betaalopties aan: Ideal, PayPal en Bancontact / Mister Cash.

Alle 6 artikelen weergeven

Stuur een e-mail

Stuur ons een e-mail

© 2019 Winveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.