Nintendo Wii U Mario Kart 8 Premium Pack

Gefeliciteerd eela
Nintendo Wii U Mario Kart 8 Premium Pack
Prijs
€18,64
Bespaar €380,36 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

13-3 eela
13-3 Judah
13-3 CorvanG
13-3 alleJensaandek
13-3 Vrossie45
13-3 Bryce

Nintendo Wii U Mario Kart 8 Premium Pack - Productinformatie

Nintendo Wii U Mario Kart 8 Premium Pack
Mario Kart. Zonder enige twijfel de meest succesvolle racing franchise op Nintendo-consoles. De Nintendo Wii U bestaat nog wel een tijdje, maar de kans dat er een betere, populairdere racing game op dit platform verschijnt, is keihard te verwaarlozen. Mario Kart 8 bevat de successen uit het verleden - zoals de motoren uit Mario kart Wii, Mii-integratie en de lucht- en onderwaterraces van Mario Kart 7 - en bundelt deze met iets nieuws. Je scheurt namelijk in dit deel ook langs muren en over plafonds. 3D gaming in het kwadraat! Let wel: de game wordt niet los meegeleverd, maar is al voorgeïnstalleerd op deze Wii U.
 
Wii U GamePad met touchscreen
De Wii U GamePad is niet de eerste de beste controller. Dankzij het touchscreen met diagonaal van zo'n 15,7 centimeter heb je letterlijk een tweede scherm in handen. Dat biedt een scala aan opties om games met meerdere spelers te beleven. Want op je tv en het scherm van de Wii U GamePad kan je natuurlijk hele verschillende dingen tegelijk laten zien. Of je kunt verder spelen op deze kekke controller wanneer iemand anders televisie wil kijken. Ook beschikt de Wii U GamePad over een microfoon en camera voor videochats met andere Wii U-spelers via het Miiverse.
 
Compatibel met games en accessoires van de Wii
De Wii U heeft 2 GB aan werkgeheugen. Hierdoor kan je naar de systeemmenu's terwijl je een spel speelt, zonder dat je het spel hoeft stop te zetten. Dankzij de ingebouwde draadloze netwerkkaart en een geïntegreerde webbrowser surf je ook over het Internet via de Wii U. Ook is de Wii U compatibel met Wii-games en gedownloade WiiWare- en Virtual Console-games. En Nintendo Wii-accessoires, zoals je Wii-afstandsbediening, Nunchuks en het Balance Board, gebruik je ook gewoon op de Wii U.

 

Win jij een Nintendo Wii U Mario Kart 8 Premium Pack ook voor slechts € 18,64?

Win een Nintendo Wii U Mario Kart 8 Premium Pack en andere gave producten uit de categorie Nintendo Wii U
vanaf € 0,01 bij Winveilingen.nl

© 2018 Winveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.