MSI Nightblade X2 Gaming PC

Gefeliciteerd liquedoornkamp
MSI Nightblade X2 Gaming PC
Prijs
€14,24
Bespaar €2.384,76 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

13-3 liquedoornkamp
13-3 Lizzieruless
13-3 Aymar
13-3 boris18
13-3 Aymar
13-3 milad

MSI Nightblade X2 Gaming PC - Productinformatie

MSI Nightblade X2 Gaming PC
 
Het beslissende wapen in het donker
Stevig, stabiel en solide. De MSI Nightblade X2 heeft de perfecte munitie voor PC-gamers die niet willen inleveren op gaming prestaties. De Nightblade X2 belichaamt waar iedere gamer naar hunkert: de overwinning!
 
Inpluggen en starten maar!
Deze gaming desktop is klaar om al uw game accessoires en apparaten op aan te sluiten. Er zijn meer dan genoeg poorten om uw game ervaring te optimaliseren.
 
DirectX 12
De Nightblade serie biedt volledige ondersteuning voor Windows 10, waardoor je ook gebruik kunt maken van DirectX 12 voor een ultieme game-ervaring.
 
Gemonteerd met Intel® Core™ -technologie
In het hart van de Nightblade is er een krachtige Intel® Core™ processor geplaatst, die in staat is om alle kracht die u nodig heeft in een gaming desktop te leveren. Naast dat deze processoren erg krachtig zijn, zijn ze ook nog eens zeer energiezuinig. Een ideale keuze dus wanneer u veel wilt gamen.
 
Super Charger 2
Met MSI Super Charger 2 kunt u 10 keer meer vermogen leveren dan gewone USB-opladers voor uw smartphone, tablet, USB-game controller of draagbare console. U kunt deze apparaten dus zeer snel opladen via de Nightblade X2, waardoor u geen stekker in de wand meer nodig hebt.
 
MSI USB 3.1 Gen2
De overdracht van uw favoriete games, muziek en films via USB is nog nooit zo snel geweest. De USB 3.1 poorten hebben een razendsnelle overdrachtssnelheid tot 10 GB per seconde, waardoor alle bestanden binnen no-time kunnen worden overgedragen.
 
Met Nahimic Audio Enhancer kunt u genieten van prachtig geluid
De Nahimic geluidstechnologie is goedgekeurd voor projecten in het militaire veld en in de luchtvaartindustrie. Dit komt door de kwaliteit en precisie van het uitzonderlijke geluid. Het biedt meeslepend virtueel 7.1-geluid in high definition met behulp van exclusieve stereo-apparatuur. 
 
SteelSeries gecertificeerd
Maak je klaar om te genieten van de beste game-ervaring met MSI® en SteelSeries!
 
Het welgeprezen gaming gear merk SteelSeries heeft de MSI gaming desktops officieel goedgekeurd als "SteelSeries Certified (SSC)". Deze certificering is gebaseerd op de prestatie-eisen en de stabiliteit van MSI gaming desktops en SteelSeries producten. Uw SteelSeries headset, muis of andere topkwaliteit gaming accessoire werkt het beste op een MSI gaming desktop.

 

Win jij een MSI Nightblade X2 Gaming PC ook voor slechts € 14,24?

Win een MSI Nightblade X2 Gaming PC en andere gave producten uit de categorie Desktop
vanaf € 0,01 bij Winveilingen.nl

© 2018 Winveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.