DJI Mavic Pro Drone

Gefeliciteerd AlbertSissing
DJI Mavic Pro Drone
Prijs
€15,34
Bespaar €1.483,66 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

13-3 AlbertSissing
13-3 Bertievindt
13-3 AlbertSissing
13-3 Lonevlinders
13-3 Minthevanharen
13-3 Lonevlinders

DJI Mavic Pro Drone - Productinformatie

DJI Mavic Pro Drone
De DJI Mavic Pro is inklapbare drone welke ontzettend makkelijk mee te nemen is. Ondanks zijn compacte formaat vliegt de DJI Mavic ontzettend stabiel mede omdat deze is voorzien van GPS en Glonass. Beide signalen zorgen er voor zorgen dat de drone perfect op de gewenste hoogte blijft hangen. Al direct is dit model voorzien van een 4K camera waarmee prachtige video's en foto's gemaakt kunnen worden. Deze camera wordt gestabiliseerd door een 3-assige gimbal en dat zorgt er voor dat er geen enkele trilling of schock zichtbaar zal zijn op de opgenomen beelden. Wil je grote afstanden overbruggen dan is dat geen probleem want de maximale reikwijdte is 7 km en de vliegtijd maar liefst 27 minuten. 

 
De DJI Mavic Pro is daarnaast voorzien van allerhande vliegmodi zoals TapFly, Follow Me, ActiveTrack, en meer! Vind je de Mavic drone te langzaam dan kun je overschakelen naar sport modus. In deze modus vliegt de DJI Mavic met een snelheid van bijna 65 km/h.  
 
Selfies maken door te zwaaien
Wil je een selfie maken met de Mavic drone dan kan dit op verschillende handige manieren. Een foto kun je eenvoudig nemen vanuit de afstandsbediening door simpelweg op de foto button te drukken. Heb je de zender weggelegd omdat je deze niet in beeld wil hebben dan kun je zwaaien naar de Mavic drone. Deze zal dan een foto nemen zonder dat je de zender in handen hebt.
 
Obstakeldetectie
Dat de DJI Mavic drone boordevol handige opties zit zul je inmiddels wel al begrepen hebben maar er is nog meer. Deze compacte drone heeft, net als zijn grotere broer (DJI Phantom 4), obstakeldetectie en dat zorgt er voor dat het vrijwel onmogelijk is om ergens tegenaan te vliegen met de Mavic. Deze drone heeft maar liefst 5 zichtsensoren & 24 processoren aanboord die er mede voorzorgen dat raken van objecten bijna niet mogelijk is. Met de Mavic drone hoef je er dus niet bang voor te zijn dat je hem gemakkelijk laat crashen.
 
Specificaties DJI Mavic Pro
- 4K Camera (C4K, 4K, 2.7K, FHD, HD)
- Foto formaat: JPG/DNG
- Video formaat: MP4, MOV (MPEG-4 AVC/H.264)
- 3-assige gimbal
- Bereik: maximaal 7km
- Opvouwbaar voor transport
- Gewicht: 743 gram
- Alles in één zender, gebaseerd op Android, met LCD scherm
- 3S 3830mAh 11.1v lipo accu (27 minuten vliegtijd)
- Afmetingen: 83x83x198mm 

Win jij een DJI Mavic Pro Drone ook voor slechts € 15,34?

Win een DJI Mavic Pro Drone en andere gave producten uit de categorie Drones
vanaf € 0,01 bij Winveilingen.nl

© 2018 Winveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.