Apple iPhone 7 256 GB

Gefeliciteerd cas1
Apple iPhone 7 256 GB
Prijs
€4,64
Bespaar €1.294,36 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

25-6 cas1
25-6 Joppewinner
25-6 lauraz
25-6 Jennifer50baby
25-6 Nils
25-6 lauraz

Apple iPhone 7 256 GB - Productinformatie

Apple iPhone 7 256 GB
De Apple iPhone 7 256GB Black is de opvolger van de iPhone 6S. Wat uiterlijk betreft lijkt de iPhone 7 veel op zijn voorganger. Maar schijn bedriegt, want er zijn wel degelijk verschillen te vinden. De belangrijkste en meest handige is de waterbestendigheid. De behuizing heeft een IP67-certificering, wat betekent dat je de iPhone niet hoeft te verstoppen zodra het begint te regenen. Ook is de behuizing bestendig tegen stof. Het scherm is 4.7 inch groot met daaronder de welbekende homeknop. Bij eerdere iPhones kon je deze indrukken, maar bij de iPhone 7 is deze aanraakgevoelig. De vingerafdrukscanner is ook weer aanwezig, zodat het ontgrendelen makkelijk en snel gaat. De 3,5mm-aansluiting voor koptelefoons is verdwenen, waardoor er een extra speaker bij is gekomen. Je geniet dus van mooi geluid! Voor het gebruiken van je oude oordopjes zit er een verloopstukje van lightning naar 3,5mm in de doos. 
 
Gebruiksgemak
De Apple iPhone 7 256GB Black is uitgerust met het besturingssysteem iOS 10. Deze software is ontwikkeld door Apple zelf, waardoor het perfect aansluit bij de specificaties. Een van de meest interessante features van iOS 10 is dat je iPhone direct oplicht zodra je je telefoon optilt. Je kunt hem dan meteen ontgrendelen! Daarnaast maak je met je iPhone 7 prachtige foto's. Aan de achterkant zit een 12-megapixelcamera met een grote sensor. Deze sensor vangt veel licht op, zodat je ook bij weinig licht scherpe foto's kunt maken. De frontcamera heeft 7 megapixels en is dus perfect voor het maken van een selfie. Om te zorgen dat ook je selfies goed belicht zijn is er een schermflitser aanwezig. 
 
Uitstekende beeldweergave
Wat betreft beeldweergave zit je bij de Apple iPhone 7 256GB Black helemaal goed. Het toestel is voorzien van een 4.7-inchdisplay met een resolutie van 1334x750 pixels. Dit resulteert in haarscherp beeld. Foto’s weergeven, games spelen of series kijken doe je gewoon op je smartphone met een fantastisch gedetailleerd weergave. Bovendien gaat het spelen van games erg goed. Dit is te danken aan Apple's A10 Fusion-chip. Deze heeft veel kracht en verdeelt de taken over vier kernen. Hierdoor kun je ook als game-liefhebber uit de voeten met de iPhone 7. Je hebt met deze uitvoering altijd genoeg ruimte voor het opslaan van alle gemaakte foto’s en video’s. Hij bevat namelijk een opslagcapaciteit van maar liefst 256GB.

 

Win jij een Apple iPhone 7 256 GB ook voor slechts € 4,64?

Win een Apple iPhone 7 256 GB en andere gave producten uit de categorie iPhone
vanaf € 0,01 bij Winveilingen.nl

© 2018 Winveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.